Metin2 Video,Metin2 Hile,Oyun Hileleri,Metin2

Join the forum, it's quick and easy

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cabal Sorunsuz KuruLum (Yeni sürüm)

Admin
    Admin
    Admin Metni
    Admin Metni

Cabal Sorunsuz KuruLum (Yeni sürüm) Empty Cabal Sorunsuz KuruLum (Yeni sürüm)

Mesaj  Admin C.tesi Tem. 31, 2010 4:17 pm

Siz değerli üyelerimizin oyunu sorunsuz bir şekilde kurmaları için bir konu hazırlamış bulunmaktayım.

Uptade beklemeden ve her hangi bir hata ile karşılaşmadan oyunu kurabilirsiniz...

Adım 1:

Öncelikle oyunumuzun clientini indiriyoruz. Clienti aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Downloadable Client: Cabal Online EU Client (March 2009) - Demo Movie Patch Download Section - GamersHell.com

Not: Mart 2009 clientini vermemin nedeni kurulumun sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktır.

Adım 2:

Oyunun uptade patchlerini indiriceğiz. Bu patchleri sırası ile indiriniz ve sırası ile oyunun içine yükleyiniz. Downloadlar aşağıdadır.

Lost World Patch
    Siena The Quenn Patch
    Reloaded Patch
    Illision Castle Patch

Adım 3:

Clientimiz indi ve uptadelerimi yaptık. Anti-virüs programımızı kapatmak şartı ile launcheri açıyoruz. Launcher açıldıktan sonra internet hızınıza bağlı olarak ortalama 2dk lık bir uptade yapılacaktır. Bu uptade bittikten sonra "Start Cabal" ' a tıklayınız. Oyuna girmiş bulunmaktayız iyi eğlenceler.

Notlar:

-Oyuna girerken herhangi bir sorunla karşılaştıysanız oyunu yeniden kurunuz.
    -Re-Install Hatası alırsanız buradan sorununuzu düzeltebilirsiniz.
    -Clienti indirdikte sonra asla laucheri açmayınız. Taa ki işlemler bitene kadar!!!

İyi Oyunlar... İyi Eğlenceler

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 10:32 pm